каде се намира моторчето на 156-за
Известие
Collapse
No announcement yet.
пръска4ки- не работят нито на предно стъкло нито отзаде
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от city_man Покажи съобщениети да не си даскъл по литература
за неграмотността извинение нямаТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Имам предложение към модераторите. При регистриране сложете някакво тестче по българска граматика, защото скоро ще ми трябва преводач, за да разбирам какво се пише тук, и кой какво иска да попита точно.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИмам предложение към модераторите. При регистриране сложете някакво тестче по българска граматика, защото скоро ще ми трябва преводач, за да разбирам какво се пише тук, и кой какво иска да попита точно.
освен тва за къде сме без дневната дозя смях?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениее кой па те кара да ги четеш бе
освен тва за къде сме без дневната дозя смях?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЗа да има някаква тежест този форум е необходимо това, г-н Неберемедов. Това трябва да бъде един авторитетен форум, отговарящ на позицията, която заема разглежданият модел автомобил в световната автомобилна индустрия.
на практика в момента е новият гоуф ...
та и съответно нивото падна драстично за последните 5 годиниНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment